Ik ontmoet je graag

Mijn naam is Judith Truijens-Hanekroot. In '68 ben ik geboren in het prachtige Uyt den Bosch aan de Haarlemse Spanjaardslaan. Daarna op diverse plekken gewoond; Heemstede, Zandvoort, Haarlem, Aalsmeer en Hoofddorp. Sinds 2006 woon ik met veel plezier in Uitgeest.

Volgens mijn moeder kon ik niet wachten tot ik kon lezen. En toen ik het eenmaal kon, las ik alles wat los en vast zat; van de opdruk van de hagelslag op tafel, tot de Taptoe op school en ontelbare boeken. Uit die passie is ook de passie voor tekstschrijven ontstaan. Niet heel veel maakt mij happier! Woorden tot leven brengen; dat zijn teksten in essentie voor mij. Zoals Renate Dorrestein mij ooit tijdens een interview zei: ' Lezen brengt je in een andere wereld. Een wereld die niet persé de jouwe is. Door te lezen verbreed je je blik en heb je meer empathie voor anders denkenden of -doeners.'  

Naast schrijven houd ik ook enorm van theater- en concertbezoek, gezelligheid met mijn gezin, hond Sammie, vrienden en familie en het strand in alle tijden van het jaar. 

Mijn werk

Onder mijn opdrachtgevers zitten glossy's en lifestylemagazines als Leven!Haarlem, HMore en Tulp Magazine.  Hierin schrijf ik  human interest verhalen en heb ik interviews met boeiende bekende en onbekende Nederlanders. 
Voor bedrijven uit uiteenlopende branches als AW Groep, That's Lease, Rabobank en Container Centralen maak ik klantcases, special editions en personeelsbladen. 

Daarnaast interview ik en schrijf ik columns voor ondernemers in zakenmagazines als INTO Business. Ook columns, blogs, nieuwsbrieven en jubileummagazines zijn mijn expertise. In mijn vrije tijd ben ik met ontzettend veel plezier vrijwilliger bij TEDxHaarlem en Bevrijdingspop. 

Benieuwd of mijn stijl bij jou of jouw onderneming past? Ik ontmoet je graag en laat je mijn uitgebreide portfolio zien!