Zakelijk tekstschrijven en human interest stories

Wil jij jouw verhaal sterk en krachtig overbrengen en een goede tekst laten schrijven? Ik word er ontzettend happy van en doe het graag voor je. 
Schrijven is mijn passie. Na een aantal jaren in commerciĆ«le functies in de financiĆ«le wereld gewerkt te hebben, ontdekte ik ruim tien jaar geleden mijn ware identiteit in de marketing en communicatie. Tekstschrijven en interviewen past me als een jas en beheers ik inmiddels tot in de puntjes. 

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Neem contact met me op! 

Copy

Je kunt me benaderen voor alle vormen van redactionele content. Interviews, achtergrondverhalen, columns, reportages, advertorials of nieuwsberichten. Altijd met een verrassende invalshoek of - benadering. 

Marketingcommunicatie

Ik kan je helpen bij het vormgeven van je marketingcommunicatie. Je reclameboodschap helder formuleren, met je meedenken hoe je sponsoring in je bedrijf vormgeeft of welke doelgroep bij je merk past. 

Zakelijke zaken

Een inleiding tot een jaarverslag saai? Niet als het aan mij ligt. Ik schrijf met plezier een pakkend voorwoord of verslag. Ook brieven, speeches, brochures of leaflets maak ik graag voor je. 

HR-communicatie

Een pakkende vacaturetekst nodig? Of een aansprekend personeelsblad met boeiende rubrieken? Ik ben je gedegen sparringspartner.